Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control. vrste industrijskih robotov in njihova uporaba. V slovničnem delu so predstavljeni osnovni časi v trpniku ter modalni glagoli za napovedovanje. U subotu je u Industrijsko-obrtničkoj školi u Puli održana 5. Robotrka na prstenac koju je organiziralo Društvo za robotiku Istra (DRI).

Author: Jujar Nikodal
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 3 October 2012
Pages: 99
PDF File Size: 15.33 Mb
ePub File Size: 3.2 Mb
ISBN: 201-3-40680-284-4
Downloads: 85465
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltilar

Robotrke na prstenac Robotrke na prstenac u Barbanu u subotu, Robotrke na prstenac i to u Barbanu Prstenac — Rezi pojed nesortirano — Pula Prstenac — Rezi pojed sortirano — Pula Izvanrednog je dizajna, ima puno svjetala koja se rotiraju, trepere, blinkaju. Roboti su dobili i imena, jednog smo nazvali Luka a drugoga Zvane.

Zvane je vjerojatno prvi robot koji je svirao i plesao balun. Vremenik natjecanja u Puli Robotrku na prstenac Prijavnica za skolu robotike — Osijek.

  74LS76 DATASHEET PDF

Kandidati koji prvi dostave prijavnice imaju prednost. Editor i pisanje programa. Sastavljanje elektronike, uporaba zujalice i LED dioda.

Industrial robot

Kreiranje programa u RoboCellu Snimanje pozicija blokova u koordinatnom sustavu robota Izgradnja tornja V01 Izgradnja i razgradnja tornja V02 Dani otvorenih vrata i upisi — Poziv za Prijavnica — 6 Robotrka na prstenac — Barban — Prstenac — Rezultati Barban — ekipno -sve trke.

Prstenac — Rezi pojed sortirano — Pula — Krk — Barban sortirano za unos.

Robotrka — Pozivnica i vremenik za Barban Vidimo se u Barbanu. Robotrku na prstenac 2. Prijavnica za ekipu 3.